Robert Molsstraat 54
102 m²
Status: Verkocht Vrij vanaf: Na akte Categorie: Appartement Prijs: € 355000,-
Foto's

Appartement op de gelijkvloerse verdieping met tuin

Een charmante marmeren inkomhal  geeft je de toegang tot een mooi eigentijds appartement met tuin in een neo-klassiek herenhuis met drie grote appartementen.

Centraal in het appartement heb je een volledig geïnstalleerde leefkeuken.  Je loopt door  de living richting  voorzijde en belandt zo in een afgescheiden ruimte waar momenteel een slaapkamer geïnstalleerd is.

De authentieke deuren met glasramen en de uitgewerkte plafonds zijn gerestaureerd en bleven behouden.Een mooie parketvloer geeft een warme sfeer aan al de  ruimtes.

Aan de tuinzijde is er  een veranda / bijkeuken  die toegang geeft tot een recent gerenoveerde badkamer met inloopdouche en ligbad en  een aparte ruimte voor was- en droogmachine. Ook is er een  de 2de slaapkamer geïnstalleerd aan de tuin, met rechtstreeks toegang tot de rest van het appartement. Dus momenteel twee ruime slaapkamers die zonder probleem voor een ander doeleinde kunnen gebruikt worden.

Een grote droge kelder ( ongeveer 80 m2 ) kan perfect als een extra verdieping bruikbaar gemaakt worden in combinatie met het gelijkvloers.
 

Dit instapklaar appartement is gelegen in een eenrichtingsstraat die uitgeeft op het park "Hof van Leysen”.  Dit is een  rustige, residentiële buurt op de grens met Antwerpen-Zuid.  Alle invalswegen, zijn op 5 minuten rijden met de wagen, een station voor stadsfietsen is er achter de hoek, en bussen en trams op loopafstand. Op 200 meter is er een school en de fietsafstand tot Antwerpen centrum is 10 minuten.

Indien je interesse hebt en graag een bezichtiging wil, dan kunnen we samen door het huis wandelen adhv een filmpje. 

Extra info: Het epc attest dateert van voor het plaatsen van de nieuwe ramen ( 2009 ) aan de voor- en achterzijde van de woning. 

Er zijn individuele meters voor water,  gas en electriciteit waardoor  de  gemeenschappelijke kost zeer laag ligt.

 
 

Grondoppervlakte: 201 m²

Parking: Bewonerskaart

Kadastraal inkomen: 1 284

Uitnodiging op afspraak: 0478/87.40.83

EPC: 553 kWh/m²

Kenmerken

Terrein opp 201 m²
Bewoonbare opp 109 m²
Oriëntatie achtergevel Noord-West
Type bebouwing Gesloten
Tuin Ja
Terras Ja
Lift Nee
EPC 553

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Dagvaarding uitgebracht Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Wonen
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
Overstromingsgebied Nee