Miraeusstraat 34 2018 Antwerpen
3 1
Status: Verkocht Vrij vanaf: Na akte Categorie: Woning Prijs: Verkocht
Foto's

Prachtig Gerenoveerd Huis, In Het Centrum Van Antwerpen

Prachtig gerenoveerd huis, in het centrum van Antwerpen, in een zeer rustige straat die net dit jaar volledig heraangelegd werd.

Qua bereikbaarheid zit je top, de toegang tot alle verbindingswegen en de  Antwerpse leien liggen op een boogscheut. Alle scholen zijn op loop-en fietsafstand, tram en bushaltes liggen op wandelafstand.
Het pand heeft een hoogwaardige en originele afwerking. Zowel aan de buiten - als aan de binnenzijde werd alles vernieuwd. De gevel geeft al onmiddellijk aan dat dit geen klassieke renovatie is, maar integendeel in samenspraak met een architect een mooi en verfrissend idee werd uitgewerkt.
Op het gelijkvloers een garage met poort met afstandsbediening, die ruimte biedt aan een wagen en (bak-) fietsen, maar die even goed als extra ruimte kan gebruikt worden, mocht dit een idee zijn voor bijvoorbeeld een zelfstandige die behoefte heeft aan een extra werkruimte. Er is dan nog steeds de parkeerplaats voor de garage.
Een brede trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Daar zijn twee ruimtes, met apart toilet en een ruimte die perfect als garderobe kan gebruikt worden. Ideaal als slaapkamer 2 en 3, of als living, of als werkruimte. Alles kan ingevuld worden naar eigen keuze en behoefte. De vloer is een heel warme bamboe vloer, die niet extra moet behandeld worden, en steeds zijn kleur behoudt. Deze vloer is doorgetrokken in alle ruimtes, op elke verdieping.
Op de tweede verdieping vooraan de ruime masterbedroom en apart een grote badkamer met ingewerkt bad, lavabo, en grote inloopdouche.Ook hier een aparte toiletruimte en een extra ruimte met voorziening voor  was- en droogkast.
De derde verdieping is de woonruimte met een moderne open keuken, met gasvuur, oven, dubbele ingewerkte ijskast en vaatwasser.
En tenslotte als kers op de taart een volledig afgewerkt dakterras georiënteerd naar het zuiden met windscherm met mooie skyline over Antwerpen.
Bewoonbare oppervlakte is 200m² + kelder + 30m² dakterras.
Een parel qua architectuur, comfort, en ligging.

Grondoppervlakte: 55 m²

Parking: 1 plaats in de garage

Kadastraal inkomen: 475

EPC: 120 kWh/m²

Kenmerken

Bewoonbare opp 200 m²
Slaapkamers 3 -
Badkamers 1 -
Tuin Nee
Terras Ja
Beglazing Dubbel -
Lift Nee
EPC 120

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Nee
Dagvaarding uitgebracht Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
Overstromingsgebied Nee